1.7.2016

Heinäkuu 2016

Ihania aurinkoja ootte tehny! Ja mite ihanan erilaisia kaikista töistä tuli!


Seuraavaks ois tietysti heinäkuun haasteen aika! Nyt alkaa olee kesä parhaimmillaan ja samalla myös luonto on kukoistuksessaan.

Jatketaan kesäistä teemaa, ja koska kesällä luonto on niin täynnä elämää ja asioita, niin inspiroidutaampas tässä kuussa siis aiheesta

LUONTO

Muistakaa mainita valmista työtä linkatessanne, että saako kuvia käyttää täällä SY-blogissa! Mukavia inspiroitumishetkiä!


17 kommenttia:

 1. Hui, onpas laaja aihe! Mutta edelleen mukana ollaan, kuvia saa käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aateltiin että kiva että välillä on vähän rajatumpia ja välillä vähän laajempia aiheita :D Tästä aiheestahan saa vaikka miten monta työtä tehtyä! ;)

   Poista
 2. Mukaan! Haaste on niin laaja, että jotakin lupaan kehitellä, lomailun ohessa.

  VastaaPoista
 3. Mukana Taas :) ja kuvia saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt nappasi, tähän osallistun. Ja kuvia saa käyttää. :)

  VastaaPoista
 5. Valmista tuli ja Isäntäkin inspiroitui, eli blogi Neuleita siniseltä sohvalta, molemmat sohvalta osallistuivat. Isäntä leipoi muffinsseja, ne syödään luonnossa ja on leivottu luonnon antimista, kas hän ei tee langoilla käsitöitä. Emäntä neuloi sukat kävyn tai männyn rungon inspiroimina ja sytomyssyn ketoneilikan tai puna-ailakin värissä. Kuvaa saa käyttää. http://neulemuistio.vuodatus.net/lue/2016/07/heinakuun-haastetyo löytyy kirjoitus ja kuva.

  VastaaPoista
 6. Mukana ollaan. Inspiroiduin orvokeista..

  VastaaPoista
 7. Sinisen sohvan emännän innostamana osallistun haasteeseen kukkakortilla. Tämä haastetouhu on mulle ihan uutta, enkä ole varma onnistuuko, mutta kokeilen kuitenkin. Kuvia saa käyttää.
  t. Vuodatuksen Purulaari
  http://purulaari.vuodatus.net/lue/2016/07/kuivakukka

  VastaaPoista
 8. Nyt viimein valmista. Kukkahuivinkin aloitin haasteen tiimoilta, mutten ennättänyt virkata loppuun. Tällä korulla mennään :) -->

  http://sirpukansolmuissa.blogspot.fi/2016/07/oma-maa-mansikka-muu-maa-mustikka.html

  VastaaPoista

Osallistu haasteeseen kommentoimalla!