Haasteen säännöt

Silmukan ytimestä-haasteen säännöt


Mikä on ideana?

¤ Annamme teille jokaisen kuukauden ensimmäisenä päivänä uuden aiheen.

¤ Tee aiheen inspiroimana jokin omin käsin tehty työ. Kuukauden aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä. Työ voi olla tehty neuloen, virkaten, askarrellen, piirtäen... Miten vain! Kunhan olet itse sen omin käsin tehnyt.


Miten ilmoittaudun mukaan?

¤ Ilmoittaudu mukaan haasteeseen Silmukan ytimestä-haasteen omassa blogissa kirjoittamalla kommentti kyseisen kuukauden postaukseen, että olet mukana tämän kuun haasteessa. Joka kuukausi ei tarvitse olla mukana, jos aihe ei inspiroi. Keräämme haasteen omaan blogiin osallistujalistan, josta on helppo seurata osallistuvia bloggareita. Päivitämme listaan aina, kun joku on saanut työnsä valmiiksi tai uusia bloggaajia on tullut mukaan kyseisen kuukauden haasteeseen.


Olen saanut työni valmiiksi. Mitäs sitten?

¤ Ilmoita Silmukan ytimestä-haasteen blogiin, kun työsi on valmis. Kommentoi ja linkitä valmis työsi kyseisen kuukauden postauksen kommentteihin. Ilmoitamme kaikki edellisen kuukauden valmiiden töiden postaukset aina kuukauden alussa samalla, kun kerromme uuden aiheen. HUOM! Voit osallistua myös instagram-kuvalla. Linkitä tällöin instagram-kuvasi kommenttiin mukaan!

¤ Samalla kun ilmoitat valmiista työstäsi Silmukan ytimestä-blogiin kerro, että saammeko käyttää postauksesi kuvia Silmukan ytimestä-haasteen blogin kuvakollaaseissa/muissa valmiiden töiden esittelypostauksissa.

¤ Valmiin työsi voit esitellä blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana. Sinun ei siis tarvitse odottaa kuun loppuun esitelläksesi työsi.


Mitä otan huomioon, kun teen valmiista työstäni postauksen blogiini?

¤ Voit käyttää postauksessasi (ja suositeltavaakin olisi) Silmukan ytimestä-haasteen tunnuskuvaa, jonka löydät jokaisesta kuukauden postauksesta.

¤ Toivisimme, että mainitsisit postauksessasi sekä Pipon ytimestä-blogin, että Silmukan saalistus-blogin , kun kerrot, mistä haaste on peräisin. Tämän tarkoituksena ei ole kalastella klikkausia molempiin blogeihin, vaan tämä haaste kun on molempien bloggaajien inspiroima ja ylläpitämä. Kiitos!

¤ Valmiilla työlläsi voit osallistua myös muihin kilpailuihin, haasteisiin ja tempauksiin. Työn ei siis tarvitse olla "kiinni" vain Silmukan ytimestä-haasteessa!