Haasteen emännät


Moi! Tääl on Sini!

 
Mie oon rempsee karjalaistyttö, joka on muutamii vuosii sit hurahtanu käsitöihi. Tykkään hirveest tehä kaikkee värikästä ja ihanaa. Etenki pipoi tykkään tehä ja niist on tullukki vähä semmone "tavaramerkki" miulle. Tykkään neulomisen ja virkkaamisen lisäks myös askarrella, leipoo ja väkertää jos jonkinsorttist pient näperryst.

Tähä mein Silmukan ytimest-haasteesee mie osallistun ain, kun vaa elämältäni ehin ja aihe inspiroi. Tulkaa työ kans rohkeest mukaa!

Lisää miun töist ja muist miun jutuist voit lukee miun Pipon ytimestä-blogist:*****
 
 Silmukan saalistaja täällä hei!


Oikealta nimeltä minut tunnetaan Maijana ja sitä saa vapaasti myös käyttää. Oman nimen käyttäminen blogatessa ei kuitenkaan ole ikinä tuntunut omalta jutulta, joten keksityllä mennään. Täällä ruudun takana näpyttelee kolmeakymppiä uhkaavasti lähestyvä neuloja, jonka arkeen neulepuikkojen ja virkkuukoukkujen lisäksi kuuluu kaksi poikaa ja neulova mies. Itse tykkään neuloa monipuolisesti kaikkea ja harvoin jaksan tehdä samaa työtä kahta kertaa.

SY-haasteeseen osallistun nykyään eniten lyöden viisaat päät yhteen Sinin kanssa eli keksien haasteen aiheita, mutta aiheen osuessa sopivasti kohdalle tai sen inspiroidessa osallistun siihen tietysti myös itsekkin.

Käden jälkiäni löydät blogistani Silmukan saalistus:

http://silmukansaalistus.blogspot.fi/