21.4.2016

Huhtikuun valmiit I

Huhtikuun Silmukan Ytimestä-haasteen aiheenahan on ollut pastellivärit. Nyt ajattelin esitellä muutaman tähän mennessä valmistuneita töitä.


Aarre aukusti-blogista valmistui haasteen tiimoilta ihania tuttinauhoja. Pastellisävyt ovat LeenaS:n  lempivärejä, joten haasteeseen oli helppo vastata. Lankana hän oli käyttänyt SMC Cataniaa, joista osan hän oli saanut salaiselta neuleystävältä. Koukku oli kokoa 2,5 mm. Näiden kauniiden tuttinauhojen ohjeen löydät blogin puolelta. Nämä ovat todella yksinkertaisia ja helppoja tehdä, joten kannattaa kokeilla, jos on tarvetta.


Ketun käsityö-, kortti- ja korupaja-blogista lennähti pastellisävyinen tiskiliina. Liina oli Mirkalla sopivasti työn alla, joten hän päätti osallistua sillä tähän haasteeseen. Ja hyvinhän isoäidinneliö-tyyppinen liina haasteen aiheeseen sopiikin. Tämä on myös oivallinen tapa käyttää jämälankoja.


Patalappumania-blogin Crodelia Serene virkkasi haastetyönä suloisen hempeän sydänkoristeen. Vaikka pastellisävyt eivät olekkaan virkkaajan lempivärejä, löytyi häneltä lankavarastosta sopivan sävyisiä lankoja. Sydänkoriste on tehty teetee Neon ja Novita Helen langoista.

Eikö ollutkin ihania pastellitöitä?

1 kommentti:

Osallistu haasteeseen kommentoimalla!