27.4.2015

Huhtikuun poiminnot

Ihania töitä on tipahdellut huhtikuun haasteeseemme. Kiitos osallistumisesta kaikille! Ja teille joilla ei vielä ole valmista: vielä on muutama päivä aikaa. Joten vielää ehtii, jos on nopea. Haluan nyt tässä postauksessa esitellä teille pari työtä, jotka erityisesti hivelivät Sinin ja minun silmiä.


Ensiksi esittelen teille nämä ihanat Sillä silmukalla-blogin Toothpasteaddictin neulomat Karkkisukat. Sukat on tehty Novita Nallen ja Maija-langan jämistä. Itse olen hirmu huono käyttämään jämälankoja. Lankaa saa olla jäljellä aika paljon, jotta tartun vajaaseen kerään. Siksipä hatun nosto sukkien tekijälle! Annoit inspiraatiota minullekkin kurkistaa jämälankapurkkiini. Sukissa miellyttää niiden värikyyden lisäksi kärjissä oleva joustinneule. Ikinä ei ole tullut mieleenkään neuloa joustinneuletta sukan kärkiin. Mutta se näyttää niin kivalta, että pitää koittaa tehdä sellaista työn alla oleviin sukkiin.


Toinen työ, joka sai haukkomaan ihastuksesta oli Handmade Lifestyle-blogista löytyvä kännykkäpussi. Heidi yhdisti työhön lempivärinsä ihanien pallosilmukoiden kanssa ja lopputulos on mitä hurmaavin. Näitä monille tuttuja pallosilmukoita pitäisi minunkin joskus kokeilla. Ehkäpä teen sen tämän pussukan innoittamana.

Tässä siis tämän kuun ehdottomia helmiä. Mukaan vain tekemään käsillä makeita karkkien inspiroimia töitä. Pienen työn ehtii vielä aloittamaan ja saamaan valmiiksi!

Kiitos yllämainituille blogeille luvasta käyttää haastetöidenne kuvia!

4 kommenttia:

  1. Hei, toukokuun haaste Karamelli on valmiina blogissani. Mukavaa Vappua

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat nuo sukat! Täällä minun valmiit karkkiset :) http://puikkoillenkoukkuillen.blogspot.fi/2015/04/silmukan-ytimesta-haaste-42015-karkki.html

    VastaaPoista
  3. On kyllä hienoja karkkikäsitöitä saatu aikaiseksi. :) Itse en taida keretä saada valmiiksi haastetta varten mitään, vaikka yksi aiheeseen sopiva käsityö olisi kyllä odottelemassa laatikossa valmistumista :D

    VastaaPoista

Osallistu haasteeseen kommentoimalla!