10.3.2015

Haaste sai oman blogin!

Me tuossa Silmukan saalistajan kanssa pohdittiin, että kun tää meidän pieni Silmukan ytimestä-haaste on saanut niin lämpimän ja hyvän vastaanoton teiltä rakkailta lukijoilta, niin tälle haastellehan voisi tehdä ihan oman blogin!

Ja tässäpä sitä nyt ollaan. Eli siis Silmukan ytimestä-haaste ei jatku enää meidän blogeissa, vaan kaikki tähän haasteeseen liittyvät jutut tulevat tänne. 

Kannattaa siis liittyä lukijaksi-näin et missaa yhtäkään kuukauden uutta aihetta ja pysyt muutenkin hyvin mukana haasteen kulussa.

Meillä on vähän ideana myös se, että täällä voisi julkaista aina kunkin kuun aikana valmistuneista töistä kuvia (kyseisen bloggaajan luvalla tietysti). Koska muuten tämä blogihan päivttyisi vain kerran kuussa, kun kerromme edellisen kuun valmiit työt ja uuden aiheen.

Isoimmat muutokset:

- Kaikki SY-haasteen toiminta siirtyy siis tänne omaan blogiin. (Osallistujalista, uuden aiheen julkaiseminen...)

- Tästä lähin haasteeseen mukaan ilmoittautuminen tapahtuu aina vain ja ainoastaan täällä SY-haasteen omassa blogissa. Eli kommentoi aina kuukauden uusi aihe-postaukseen, jos olet mukana.

- Valmiiden töiden julkaiseminen SY-blogissa aina pitkin kuukautta.

Muuten kaikki on ennallaan haasteen suhteen. Siirretään vaan toiminta omaan blogiin :)


Elikkäs tässä to do lista teille innokkaille SY-faneille:

- Liity lukijaksi tähän Silmukan ytimestä-haasteen omaan blogiin
- Käy kurkkaamassa säännöt tuolta "haasteen säänöt"-välilehdestä
- Odottele innolla ensi kuun postausta, jossa kerromme taas uuden SY-haasteen aiheen :)

12 kommenttia:

 1. Hyvä idea oma blogi haasteelle. Myönnän että oon vaan lukenu va ajatus mukkaan lähtemisestä on käyny monesti :D
  Voitteko liittää myös tämän blogin Blogloving listaan? Itte ainakin luen eniten blogeja kännykällä ko se kulukee mukana ja kone ei.
  Kaunista kevättä molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, nyt hyppäät vaa mukaa heti ku silt tuntuu ;) Ja joo, kiitos vinkistä! Myöpä liitellään tää myös sinne jos vaan saahaa :)

   Poista
 2. Olin just tulossa kommentoimaan samaa kuin yläpuolella, että liittäkää blogloviniin myös :) En oikein seuraa blogeja muuta kautta paitsi sitten Facen kautta esim. Käsityöblogit-ryhmässä.

  Tää on kyllä kiva idea, että on oma blogi tälle! Helpottaa ehkä osallistujiakin (tai ainakin musta tuntuu mukavalle), kun kaikki on yhessä paikassa :) Nyt on vaan jonossa niin paljon hommia ettei oo muutamiin viime kertoihin ehtiny inspiroitumaan teijän aiheista :( Ehkäpä nyt ens kuussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, myö yritettiin saaha tätä blogia liitettyä blogloviniin, mut ei ainakaa viel onnistuttu. Bloglovin ei jostai syystä löydä tätä mein blogia... Tiiän kyl et mitä pitäis tehä sille, mut mikää niist ei tunnu toimivan mitä kokeiltii. Noh myö yritetää viel

   Ja nii, haasteen ideana on et tää on semmone rento haaste, johon voi osallistuu aina sillon ku ite ehtii ja ihe inspiroi :)

   Poista
  2. Jep, mut itteä harmittaa, kun en oo ehtiny, kun tähän on kiva osallistua :)

   Toivottavasti saatte toimimaan! Vaikka eiköhän tänne löydä muutenkin :)

   Poista
  3. Juu, myö laitetaan kyl omiin blogeihimme sivupalkkeihin kuvalinkit et sitä kautta löytää tänne ainaki. Ja Googlen kautta pitäis myös löytää tänne :)

   Poista
 3. Kiva, että haaste on saanut oman blogin. :)

  Minulta jäi taas kerran tämän kuun haasteprojektin bloggaaminen viime hetkeen, mutta tuolta se nyt viimein löytyy: http://patalappumania.vuodatus.net/lue/2015/03/taalla-virkataan-joulukuusia-maaliskuussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, myö laitetaan se tän kuun postaukseen! :)

   Poista
 4. Voiko tähän käyttää vanhaa työtä, vai pitääkö sen olla tehty nimenomaan huhtikuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleisesti ottaen myö toivottais, että työ ois suhteellisen uusi ja edes valmistunut kyseisen kuukauden puolella. Muuten kaikki vaan kaivelis vanhoja töitään, kun ideana olis että tulis inspiraatio tehdä uusia töitä :)

   Mutta jos nyt tehdään tälläkertaa poikkeus, kun noin nätisti kysyit. Laita vaan linkkiä tulemaan :)

   Poista
  2. No kyllä minä nyt vielä yritän saada jotain uutta tehtyä, mutta ehkä hätätapauksessa ;D

   Poista

Osallistu haasteeseen kommentoimalla!